5 нестандартних рішень для оздоблення стелі

Сучасні інтер’єрні технології дозволяють уникнути стандартних білих стель, особливо якщо висоти приміщення вистачає для реалізації нестандартних ідей. Поговоримо про оригінальні варіанти оздоблення стель в інтер’єрі!

Дерево
Цей матеріал шанований багатьма архітекторами завдяки його натуральним властивостям та фактурі. До того ж дерев’яна стеля дає можливість «вивернути інтер’єр навиворіт», надавши приміщенню самобутність.

Нанесення декоративного малюнка
Стеля – досить велика площа для реалізації дизайн-ідей, тому декор на стелі – чудова можливість надати особливості дизайн-проєкту.

Цікаво виглядатиме фрезерування під фарбування або розпис стелі. Головне, обрати правильний малюнок, що поєднується з деталями в інтер’єрі або, навпаки, що являється прямим контрастом і акцентує на собі.

Вибір кольору
Звичні білі стелі відходять у минуле, і тепер оригінально і стильно буде виглядати їхнє фарбування в тон стін або в темний контрастний відтінок.

Багато хто боїться використовувати темні відтінки в інтер’єрі, проте грамотне поєднання кольорів стін, стелі та меблів зробить приміщення більш камерним.